Gaudir junts al voltant d’una taula és a la base del nostre ADN, posem els ingredients i tu tries on i amb qui. El teu menjar, les teves regles.

Obrim la primera hamburguesa conjunta al març de 2013 al Diagonal Mar Centre Comercial. Estàvem clars: de primera qualitat a bon preu, ambient relaxat, apte per a tothom i demostrar que els burguers no estan renyits amb els aliments saludables.

Avui tenim 6 restaurants i un col·laborador estel·lar:

Paco Pérez: Xef amb estrella Michelin amb el qual hem llançat la nostra gamma Premium: carns encara més selectes i ingredients creatius per a autèntics viatges en boca. Una gamma d’amanides que et faran oblidar que som una hamburguesa.

Postres que et faran salivar només recordant-les…

També tenim Heara: el burguer vegetal més saborós que hem provat mai. Una alternativa que està revolucionant el mercat. Una alternativa que porta a la nostra gamma Veggie a ser una experiència espectacular, fins i tot per als més carnívors.

Por último ponemos todos los sistemas de seguridad alimentaria a nuestro alcance y carnes libres de conservantes, colorantes, sulfitos o aditivos para que disfrutes sin reservas de La Burguesa.

Al cor de la marca tots aquests esforços serveixen a un únic propòsit expressat en la primera frase… compartir aquesta experiència amb qui vulguis.

Perquè “NOTHING BRINGS PEOPLE TOGETHER LIKE GOOD BURGERS”

L’amor i la dedicació en
cada burguer que fem
està present amb la il·lusió del
primer dia però experiència.
de més de 7 anys.