El guardonat xef Paco Pérez desenvolupa la nostra gamma Premium

Chef Paco Perez

El guardonat xef Paco Pérez desenvolupa la nostra gamma Premium … més gust i ingredients gourmet per aquesta selecció de Burgers tan especial.

Al gener de 2019 La Burguesa va canviar d’imatge, i amb aquest canvi volíem evolucionar les nostres receptes i comptem per a això amb un pes pesat de la gastronomia del nostre país. Paco Pérez, xef aclamat mundialment per la seva creativitat i varietat de conceptes gastronòmics, que compta amb els més prestigiosos reconeixements en el món de la cuina, ha dissenyat per a La Burguesa una gamma tan sorprenent com saborosa:

S’ha inspirat en ingredients típics de zones geogràfiques concretes i ha compost 4 burguers que et permeten viatjar a través de l’paladar …

Amb una selecció d’ingredients molt de nord de la península ha nascut La Basca
La Normanda per a aquells amants de el brie, el bacó fumat i la mostassa dijon
De Regne Unit ens arriba la Yorkshire, amb el seu típic formatge Stilton
I de les balears ens arriba la Maó, amb escuma de sobrassada i formatge d’aquesta mateixa DO.

En totes aquestes receptes hem apostat per una carn encara més saborosa feta 100% amb costella de vaca, per portar el gust únic d’aquestes burgers a un altre nivell. Si ets un amant de la bona menjar i encara no has provat la nostra gamma Premium by Paco Pérez t’esperem amb la graella encesa.